انواع قهوه

 coffee-1

 

انواع قهوه (اسپرسو) :

اصطلاحات متداول در کشورهای مختلف

لاته :

این کلمه خلاصه شده کافه لاته به معنی قهوه با شیر است. در ایتالیا این نوع قهوه مترادف با کاپوچینو است. در امریکا لاته بر پایه اسپرسو است که با مقدار زیاد ی شیر داغ و با لایه نازکی کف شیر یا هیچکدام از این ها سرو میشود که به سلیقه کافی شاپ دار یا ذائقه مشتری بستگی دارد.

کافه اولاته :
قهوه جوشیده ای که به شیر داغ سرو میکنند.

لاته ماکیاتو (به ایتالیایی : Latte macchiato) :
در اصل برعکس کافه لاته است یعنی اسپرسو را روی شیر داغ می ریزند.

کافه آفوگاتو (Affogato) :

آفوگاتو یک نوشیدنی برپایه قهوه است. آفوگاتو معمولاً از مخلوط کردن یک شات اسپرسو داغ با بستنی یا ژلاتین وانیلی حاصل می‌شود.

لانگ بلک :
شبیه به آمریکانو است اما ترتیب درست کردن آن برعکس است. یعنی اسپرسو را به آب داغ اضافه میکنند.

لونگو :
حدود یک ونیم لیتر برابر آب را به قهوه آسیاب شده اضافه میکنند که مزه ضعیف تری بدست می آید.

کافه ماکیاتو :
مقدار کمی کف شیر را با قاشق روی اسپرسو می ریزند. کافه ماکیاتو را باید از لاته ماکیاتو بدست آورد.

موکا :
معمولا لاته ای است که با شکلات مخلوط شده است.

رد آی :

فنجانی از قهوه چکیده با یک شات اسپرسو در آن که به آن آل پاچینو هم میگویند.

ریسترسو :
آب کمتری دارد و طعم قوی تری از آن بدست می آید.نام دیگر آن اسپرسو کورتو است و در فرانسه به آن کافه سره یا کافه کورت میگویند.

رومانو :
اسپرسویی است که با لیمو سرو میشود.

گرانیتا :
اسپرسویی است که با یخ و شکر سرو میشود.

نی ینتا :
کاپوچینوی بدون کافئین که با شیر بدون چربی سرو میشود.

لاته چینو :
یک شات اسپرسو که روی آن یک شیر داغ و یک سانت کف شیر سرو میشود.

راپاچینو :
یک شات اسپرسو که با بستنی و کمی شیر یخ سرو می شود.

گوچیاتو :
یک شات اسپرسو که با کاپوچینو ی کف کرده سرو میشود.

فراپاچینو :
یک شات اسپرسو که با شیر شکر و یخ سرو می شود که همان آیس کاپوچینو است.

کافه کرم :
یک شات اسپرسو که با ۲۵ گرم خامه شیرین سرو میشود.

کافه آمار تو :
کافه لاته ایست که با شربت بادام سرو میشود.

آفوگاتو :
اسپرسویی است که روی بستنی ایتالیایی ریخته و سرو می شود. از قدیم بستنی ایتالیایی وانیلی را برای این نوع قهوه به کار میبردند
آمریکانو :
اسپرسو با آب جوش از خیلی قدیم برای این قهوه دو قسمت مساوی اسپرسو و آب جوش به کار میبردند یعنی آب را روی اسپرسو اضافه میکردند.

بلک آی :
فنجانی از قهوه چکیده با دو شات اسپرسو در آن.
کاپوچینو مکزیکی :
اسپرسو+عسل+شیر و کف شیر
کاپوچینو کن پانانا :
اسپرسو+خامه فرم گرفته
کاپوچینو ایرلندی :
اسپرسو+کف ماالشعیر در ایران البته
کفه کرتو :
اسپرسو+شکلات مایع+سودا داغ و صدهامدل دیگر…….
از قدیم این طور بوده یک سوم اسپرسو یک سوم شیر داغ و یک سوم کف شیر. در آمریکا کاپوچینو را از کافه لاته با کف شیر بیشتر درست میکنند که اسپرسوی کمتری نیاز دارد.

کورداتو :
اسپرسویی که با کمی شیر گرم بریده شده باشد.

کوبانو :
برای این قهوه هنگام آماده کردن به قهوه دمی شکر اضافه میکنند تا طعم آن با قهوه ای که پس از دم کردن شکر به آن اضافه میشود کاملا فرق میکند.شکر را میتوان با مقدار کمی از اسپرسو مخلوط کرد و خوب هم زد و بعد از دم کردن اسپرسو آن را به بقیه شات اضافه کرد.به کوبانو گاهی تینتو هم گفته میشود.

دوپینو :
اسپرسوی دوبل.

اسپرسوی کن پانا :
اسپرسویی که خامه شیرین روی آن بگذارند.

فلت وایت :
یک قسمت اسپرسو و دو قسمت شیر داغ.

آیس کافی :

معمولا به قهوه ای گفته میشود که قبلا دم شده سرد شده و با یخ سرو میشود. در استرالیا آیس کافی به اسپرسویی گفته میشود که با شیر سرد و بستنی مخلوط میشود .بعضی ها هم به جای آن بستنی ایتالیایی بکار می برند. در ایتالیا به آیس کافی کافه فردو میگویند که از قبل شیرین میشود و کاملا سرد اما بدون یخ سرو میشود . در ژاپن آیس کافی را بیشتر در تابستان سرو میکنند که معمولا قهوه چکیده سرد است که با یخ و شربت شکر در کنار آن سرو میشود تا مشتری با ذائقه خودش آن را شیرین کند

 


قهوه ، انواع قهوه ، قهوه ترک ، اسپرسو ، کاپوچینو ، کافه لاته ، قهوه ساز ، قهوه ساز آریستون ، قهوه ساز الکترولوکس ، قهوه ساز آاگ ، تعمیر قهوه ساز ، قهوه ساز نف ، قهوه ساز دکا

 

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۷۷۸۹۲۵۵۹

۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵