تعمیر اسپرسو و نسپرسو های کپسول خور

و نسپرسو های کپسول خور
Rate this post

Nespresso-Machines-1طرز کار دستگاه های نیمه خودکار نسپرسو و قهوه ساز های گپسولی

با توجه به علاقه روز افزون به قهوه در اروپا و خاورمیانه و مشکلات مربوط به دم کردن قهوه در طی ۲۰ سال گذشته دستگاه های قهوه ساز خودکار بوجود آمد .

در دستگاه های اتوماتیک قهوه ساز کلیه فرایند آسیاب و دم کشیدن قهوه در طی چند ثانیه انجام می شود .

اما با توجه به قیمت بالای این قبیل دستگاه ها و هزینه نگهداری بالای انها در طی چند سال گذشته دستگاه نسپرسو توسط شرکتی با همین نام ابداع شد .

این دستگاه ساده و کاربردی با هدف کاهش هزینه در اماده کردن قهوه ساز بوجود امد .

Nespresso-Machines-5

ماشین های نسپرسو از چه بخش هایی تشکیل شده و چگونه کار می کند ؟

این نوع دستگاه های دمکن قهوه از قسمت های زیر تشکیل شده است :

– پمپ آب pump 1

پمپ آب از نوع سوپاپی بوده و آب را از مخزن میک زده و به داخل قسمت های دیگر با فشار بالا پمپاژ می کند .

 

– دبی متر یا آبشمار :

این قطعه هم میزان آب را تا یک میلی لیتر کنترل می کند تا بیش از حد نیاز آب عبور نکرده و حجم آب عبوری را در قالب پالس های الکترونیکی به برد ارسال می کند و

 

 

المنت :coffee-machine-elements

المنت یا گرم کن وظیفه گرم کردن آب تا دمای مطلوب بین ۸۰ تا ۹۵ درجه سانتیگراد را دارد .

 

– بازوی پرس قرصک :

مجل قرار گیر قرص های کپسول و فرایند سوراخ کرن کپسول که ممکن است به صورت دستی یا الکترونیکی باشد .

 

– برد کنترل :

برد الکترونیکی که وظیفه مدیریت آب ورودی دما فشار و سایر موارد را داشته و در واقع مغز سیستم است .

 

در دستگاه های قهوه ساز اتوماتیک سیستم کلین و دیسکالینگ در برنامه برد در نظر گرفته شده است که بر اساس میزان آب ورودی و تعداد قهوه های گرفته شده فرمان رسوب زدایی یا تمیز کردن را به کاربر می دهد .

 

با اجرای برنامه رسوب زدایی یا دیسکالینگ خود دستگاه تمامی بخش های دستگاه را تمیز و رسوب گیری می نماید .

لازمه اجرایی شدن پروسه رسوب زدایی مواد شیمیایی مخصوص بوده که حد خورندگی آن باید در حدی باشد که ضمن حل کردن رسوب اتصالات و پمپ را فرسوده نکند .

 

اما در دستگاه های نسپرسو برنامه رسوب زدایی خاصی در نظر گرفته نشده است .

به مرور زمان المنت رسوب گرفته و سطح تماس سنسور کنترل دما با آب کم شده و کم کم دمای تنظمی توسط برد از دقت لازم خارج شده و باعث آسیب دیدن دستگاه می شود .

 

در این مدل دستگاه ها قهوه از قبل آسیاب شده و در داخل کپسول مخصوص قرار داده شده و با عبور آب داغ از مجاری آن به شما اسپرسو مطلوب را می دهد .

در صورتیکه دستگاه شما سالم باشد باید حجم آن به اندازه ۴۰ تا ۵۰ میلی لیتر یا نصف فنجان قوه خوری مانند شکل زیر باشد :

Nespresso-Machines-4

 

 

 

برای تعمیر دستگاه خود می توانید به صورت رایگان از تکنسین های مربوطه مشاوره بگیرید .

Nespresso-Machines-2

 

 

Nespresso-Machines-3

 

 

 

 ساز نوا

هواگیری دستگاه اسپرسو

تعمیرات اسپرسو ساز

خرابی دستگاه اسپرسو

تعمیر دستگاه اسپرسو ساز

تعمیر دستگاه بیزرا

تعمیر قهوه ساز دلونگی

قطعات دستگاه اسپرسو

ساز نوا

آموزش تعمیرات دستگاه اسپرسو

تعمیر دستگاه اسپرسو ساز صنعتی

هواگیری دستگاه اسپرسو

خرابی دستگاه اسپرسو

تعمیر قهوه ساز دلونگی

آموزش سرویس دستگاه اسپرسو

تعمیرات اسپرسو ساز

هواگیری دستگاه اسپرسو

تعمیر اسپرسو ساز نوا

خرابی دستگاه اسپرسو

قطعات دستگاه اسپرسو

اجزای دستگاه اسپرسو

تعمیر دستگاه بیزرا

رسوب زدایی اسپرسو ساز

نمایندگی تعمیرات قهوه ساز دلونگی

لوازم جانبی قهوه ساز دلونگی

قطعات یدکی قهوه ساز دلونگی

نمایندگی قهوه ساز دلونگی

تعمیر قهوه ساز نوا

آموزش تعمیرات دستگاه اسپرسو

تعمیر قهوه ساز برقی

طرز استفاده از قهوه ساز دلونگی مدل bco420

رسوب زدایی اسپرسو ساز نوا

قرص رسوب زدایی اسپرسو ساز

رسوب زدایی اسپرسو ساز گاستروبک

رسوب زدایی قهوه ساز دلونگی

جرم گیری دستگاه اسپرسو

قرص شستشوی دستگاه اسپرسو

سرویس دستگاه اسپرسو

شستشوی دستگاه اسپرسو با سرکه

هواگیری دستگاه اسپرسو

تعمیر اسپرسو ساز نوا

آموزش تعمیرات دستگاه اسپرسو

خرابی دستگاه اسپرسو

تعمیر دستگاه اسپرسو ساز

قطعات دستگاه اسپرسو

رسوب زدایی دستگاه اسپرسو

نظافت دستگاه اسپرسو

آیا این مطلب مفید بود ؟
با ارسال نظرات خود ما را در ارتقاء سطح کیفیت خدمات یاری دهید .
بله۰
خیر -۰
Powered by Devhats

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵

۳۳۳۲۷۰۴۹

۷۷۸۹۲۵۵۹