تعمیر اسپرسو و نسپرسو های کپسول خور

Nespresso-Machines-1طرز کار دستگاه های نیمه خودکار نسپرسو و های گپسولی

 

 

با توجه به علاقه روز افزون به قهوه در اروپا و خاورمیانه و مشکلات مربوط به دم کردن قهوه در طی ۲۰ سال گذشته دستگاه های خودکار بوجود آمد .

در دستگاه های کلیه فرایند آسیاب و دم کشیدن قهوه در طی چند ثانیه انجام می شود .

اما با توجه به قیمت بالای این قبیل دستگاه ها و بالای انها در طی چند سال گذشته دستگاه نسپرسو توسط شرکتی با همین نام ابداع شد .

این دستگاه ساده و کاربردی با هدف کاهش در اماده کردن قهوه ساز بوجود امد .

Nespresso-Machines-5

ماشین های نسپرسو از چه بخش هایی تشکیل شده و چگونه کار می کند ؟

این نوع دستگاه های دمکن قهوه از قسمت های زیر تشکیل شده است :

– پمپ آب pump 1

پمپ آب از نوع سوپاپی بوده و آب را از میک زده و به داخل قسمت های دیگر با فشار بالا پمپاژ می کند .

 

– دبی متر یا آبشمار :

این هم میزان آب را تا یک میلی لیتر کنترل می کند تا بیش از حد نیاز آب عبور نکرده و حجم آب عبوری را در قالب پالس های الکترونیکی به برد ارسال می کند و

 

 

 

 

 

 

:coffee-machine-elements

یا گرم کن وظیفه گرم کردن آب تا دمای مطلوب بین ۸۰ تا ۹۵ درجه سانتیگراد را دارد .

 

– بازوی پرس قرصک :

مجل قرار گیر قرص های کپسول و فرایند سوراخ کرن کپسول که ممکن است به صورت دستی یا الکترونیکی باشد .

 

– برد کنترل :

برد الکترونیکی که وظیفه مدیریت آب ورودی دما فشار و سایر موارد را داشته و در واقع مغز سیستم است .

 

در دستگاه های قهوه ساز سیستم کلین و دیسکالینگ در برنامه برد در نظر گرفته شده است که بر اساس میزان آب ورودی و تعداد قهوه های گرفته شده فرمان رسوب زدایی یا را به کاربر می دهد .

 

با اجرای برنامه رسوب زدایی یا دیسکالینگ خود دستگاه تمامی بخش های دستگاه را تمیز و رسوب گیری می نماید .

لازمه اجرایی شدن پروسه رسوب زدایی مواد شیمیایی مخصوص بوده که حد خورندگی آن باید در حدی باشد که ضمن حل کردن رسوب اتصالات و پمپ را فرسوده نکند .

 

اما در دستگاه های نسپرسو برنامه رسوب زدایی خاصی در نظر گرفته نشده است .

به مرور زمان رسوب گرفته و سطح تماس سنسور کنترل دما با آب کم شده و کم کم دمای تنظمی توسط برد از دقت لازم خارج شده و باعث آسیب دیدن دستگاه می شود .

 

در این مدل دستگاه ها قهوه از قبل آسیاب شده و در داخل کپسول مخصوص قرار داده شده و با عبور آب داغ از مجاری آن به شما اسپرسو مطلوب را می دهد .

در صورتیکه دستگاه شما سالم باشد باید حجم آن به اندازه ۴۰ تا ۵۰ میلی لیتر یا نصف فنجان قوه خوری مانند شکل زیر باشد :

Nespresso-Machines-4

 

 

 

برای دستگاه خود می توانید به صورت رایگان از تکنسین های مربوطه مشاوره بگیرید .

Nespresso-Machines-2

 

 

Nespresso-Machines-3

 

 

 

 

 

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۷۷۸۹۲۵۵۹

۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵