تعمیر فر برقی یا گازی

125478

یا انواع فر های خارجی و ایرانی

 

 

با توجه به تغییر سبک زندگی و توسعه آپارتمان‌نشینی برخی منزل مثل گازهای فردار به صورت مجزا مورد استفاده قرار می‌گیرد، چون فضای کافی برای استفاده از گازهای قدیمی در بسیاری از منازل که ‌هایشان به عنوان بخشی از سالن اصلی منزل طراحی شده، نیست

از این رو استفاده از این گونه به صورت مجزا به یکی از نیازهای روزمره بسیاری از ما تبدیل شده است، اما خرید و تهیه این وسیله اگرچه به ظاهر امری کاملا پیش‌پاافتاده است، اما زیر و بم آن باعث سردرگمی برخی از خریداران شده است

انواع فر

فر از دو منظر مورد تفکیک قرار گرفته که عبارتند از: ۱) نوع ۲) نوع سوخت موردنیاز.در بخش اول بازهم متناسب با طراحی دکوراسیون ، سازندگان به تولید انواع فر به صورت ایستاده، پرتابل (معمولی) و اقدام کرده‌اند

که در بخش اول فر به صورت مجزا در ابعاد استاندارد همانند اجاق گازهای قابل حمل تولید شده و در گروه دوم که از آنها به عنوان فرهای یاد شده، در ابعادی مانند ۶۰سانتی‌متری، ۹۰ سانتی‌متری و ۱۲۰ سانتی متری دیده می‌شود.
این در حالی است که فرهای از نظر سوخت نیز به سه گروه اصلی یعنی فرهای ، الکتریکی و ترکیبی (کانوکشن) تقسیم‌بندی شده‌اند که با توجه به قیمت بالای الکتریسیته در ایران، انواع برقی آن زیاد برای پخت و پز مقرون به صرفه نیست و از این رو نمونه‌های می‌تواند گزینه ‌تری برای خانواده‌ها باشد،
هرچند بسیاری اعتقاد دارند پخت غذا داخل فرهای باعث ایجاد طعمی خاص در غذا خواهد شد.حجم مورد نیازتان چقدر استحجم داخلی فرها به عنوان نمادی برای تفکیک آنها با استفاده از واحد لیتر در نظر گرفته شده است به صورتی که هم‌اکنون تولیدکنندگان داخلی و خارجی برای ساخت فرهای خود در هر نوعی که باشد
از ظرفیت‌های ۲۵، ۲۸، ۴۰، ۵۵، ۶۵ و ۷۰ لیتر استفاده می‌کنند، از این رو شما می‌توانید متناسب با تعداد نفرات منزل یا رفت ‌و آمدهای فامیل و دوستان یکی از ظرفیت‌های موجود را برای استفاده در نظر بگیرید، اما فراموش نکنید هر چه ظرفیت فر افزایش یابد به ابعاد و قیمت آن نیز افزوده خواهد شد.
برقی یا گازی کدام مقبول‌تر استهم‌اکنون انواع و اقسام موجود از یکی از روش‌های گازی، الکتریکی یا ترکیبی برای پخت غذا استفاده می‌کنند، اما مهم‌ترین سوال در ذهن اکثر خریداران فر این است که کدام یک از روش‌های پخت ‌تر است.برای پاسخ به این پرسش کافی است به سنت پخت و پز خانواده توجه داشته باشید،
چون در فرهای ترکیبی یا الکتریکی معمولا دستور پخت برای مواد مختلف از پیش توسط سیستم کامپیوتری تعیین شده و شما در آن دخالتی نخواهید داشت،
بنابراین ممکن است پس از پایان کار پخت غذای طبخ شده با ذائقه شما همخوانی نداشته و شما از کیفیت آن رضایت نداشته باشید
از این رو انتخاب گازی یا برقی امری کاملا سلیقه‌ای است که باید با استفاده از نظر آنهایی که هر دو وسیله را امتحان کرده‌اند مشورت و سپس تصمیم‌گیری کنید،
اما فراموش نکنید فرهای گازی از نظر مقرون به‌ صرفه‌ تر هستند و از آنجا که سیستمی ساده برای کارکرد آنها در نظر گرفته شده و دستگاه‌های دیجیتالی زیاد در نحوه کارکردن آنها دخیل نیست در نهایت کمتری نیز نسبت به نمونه‌های الکتریکی خواهند داشت
.کاتالیزورها را جدی بگیریدنظافت داخل محفظه پخت فرهای آشپزخانه با هر نوع سوختی که طراحی شده باشند همواره یکی از دغدغه‌های کاربران است و گاهی اوقات استفاده از مواد و غیراصولی باعث ایجاد خسارت جبران‌ناپذیری به سیستم پخت فرها بخصوص انواع کانوکشنی (ترکیبی) می‌شود

 

 

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۷۷۸۹۲۵۵۹

۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵