راهنمای استفاده از فر برقی


[ratings]

:

فرهای آاگ AEG ، الکترولوکس Electrolux ، میله ، آریستون Ariston ، بوش BOSCH و غیره

 

انواع حرارت دهی  در فرهای برقی :

 

المنت پایین (حرارت از پایین)     
راهنمای استفاده از فر برقی المنت حلقوی پشت با فن
راهنمای استفاده از فر برقی گریل با فن
راهنمای استفاده از فر برقی  گریل تابشی با پوشش کامل
پیش گرمایی
یخ زدایی یا دیفراست
گریل تابش با سطح کم
فقط لامپ

 المنت بالا و پایین

مدت زمان پخت
زمان پایان پخت
تایم هشداردهنده
تنظیم یا نمایش ساعت

 

 

انواع برنامه های پخت یا حرارت دهی با فر های برقی :

 

 حرارت دهی از بالا و پایین فر :

توزیع یکنواخت حرارت روی کیک یا گوشت کبابی از بالا و پایین

مناسب برای روی کیک ، گوشت کبابی ، کیک های مخلوط ، پخت نان وهمچنین لایه های نازک گوشت گوساله یا شکار

 

 هوای داغ سه بعدی :

توزیع یکنواخت حرارت به کمک فن واقع در پشت دستگاه

مناسب برای پخت کیک و پیتزا در هر طبقه از فر برای پخت کلوچه وشیرینی پفی در سه طبقه بطور همزمان بپرهیزید . این روش برای خشککردن هم مناسب می باشد .

 حرارت دهی از پایین  :

حرارت از جهت پایین یک طرفه

مناسب برای دوباره گرم کردن غذا برشته کردن یا ته چین و کنسرو کردن مناسب می باشد 

راهنمای استفاده از فر برقی  گریل تابشی با محدوده کم :

گریل کردن غذا برشته کردن برای غذاهای کم سطح

مناسب برای سوسیس و تکه های کوچک گوشت (غذا در وسط سینی قرار می گیرد )

 پخت همرفتی  :

بهینه ترین از نظر انرژی از بالا و پایین با حفظ رطوبت خارج از شده غذا

مناسب برای غذاهای دارای خمیر مانند نان ، نان رول و شیرینی های پفکی 

خامه ای 

گریل تابشی با محدوده زیاد :

گریل و برشته کردن تمامی سطح سینی

مناسب برایاستیک ، سوسیس ، ماهی و توست 

 گریل با هوای داغ  :

حرارت دهی با المنت گریل و روشن خاموش کردن فن

ابتدا مواد غذایی گرم شده و سپس با فن یکنواخت می شود مناسب برای مرغ ماهی 

هوای داغ شدید :

حرارت دهی از پایین به همراه المنت حلقوی حرارت دهنده

مناسب برای غذاهای کاملا یخ زده و پیتزا ، چیپس ، بدونه نیاز به حرارت دهی اولیه  

 

   توجه : ممکن است دستگاه شما همه برنامه های بالا را نداشته باشد و بستگی به آبشن های آن دارد.

 

*   زمان پخت در فر های گازی یا برقی

 زمان پخت مهمترین مساله در مورد تنظیمات یک فر می باشد در این قسمت سعی شده تا اطلاعات مفید و کافی در اخیار شما قرار گیرد .

  – زمان پیش گرمایی :

     پیشگرمایی یعنی مدت زمانی که فر دما را به اندازه دمای اولیه می رساند

مثلا دمای پخت مرغ درسته از ۱۸۰ تا ۲۱۰ درجه با زمان ۳۵ تا ۴۵ دقیقه می باشد

که این زمان برای حالتی می باشد که فر در دمای حدافل ۱۵۰ بوده سپس مرغ درون فر قرار می گیرد

در نتیجه مدت زمان رسید به این دما به زمان پخت اضافه می شود که ممکن است در فرهای مختلف متفاوت باشد ،

در بیشتر فرها برنامه ای برای این مشکل در نظر گرفته شده که سریعا دمای داخلی را به میزان دلخواه رسانده سپس می توان نوع پخت و زمان پخت را تنظیم کرد .

 

  – زمان پخت Time Cooking :

     زمان پخت مدت زمانی است که برای انواع غذا یا کیک و … در نظر گرفته می شود مانند :

انواع کیک :

کیک در قالب ظرف طبقه نوع گرم کردن دما (سانتیگراد) زمان پخت (دقیقه)
کیک اسفنجی  

قالب حلقه ای

 

۲

۱۶۰-۱۸۰ ۵۰-۶۰
پایه اسفنجی (طرح دار)  

۳ قالب

 

۳+۱

۱۴۰-۱۶۰ ۶۰-۸۰
گوشت وزن لوازم جانبی ظروف طبقه نوع گرم کردن دما به درجه سانتیگراد؛ تنظیمات گریل زمان پخت به دقیقه
گوشت گاو ۱ کیلوگرم با پوشش ۲ ۲۰۰-۲۲۰ ۱۰۰
فیله گوشت گاو ۱ کیلوگرم با پوشش ۲ ۱۹۰-۲۱۰ ۱۲۰
متوسط ۱٫۵ کیلوگرم با پوشش ۲ ۲۰۰-۲۲۰ ۸۰
گوشت راسته ۱ کیلوگرم بی پوشش ۱ ۲۲۰-۲۴۰ ۶۰
گوشت گوساله ۱ کیلوگرم بی پوشش ۲ ۱۹۰-۲۱۰ ۱۱۰
بریان شده ۱٫۵ کیلوگرم با پوشش ۲ ۱۸۰-۲۰۰ ۱۳۰
پاچه گوساله ۱٫۵ کیلوگرم با پوشش ۲ ۲۱۰-۲۳۰ ۱۴۰

 

 

 

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید