فرق مایکروفر مایکروویو و فر


microwave

تفاوت ماکروفر ، مایکروویو ، فر ، سولاردم ، هالوژن و اینداکشن :

سوالی که برای بیشتر کابران سایت و مشتریان پیش می آید تفاوت اصطلاحات و کارایی یا بحث فنی ماکروفر می باشد در این قسمت سعی شده تا بصورت ساده و روان در این مورد توضیح داده شود .

 

 تقسیم بندی گروه کالا از نظر تولیدکنندگان برتر به بخش های اصلی زیر تقسیم می شود  ( میله (Miele) , آاگ (AEG) , الکترولوکس (Electrolux) , بوش (Bosch) , آریستون (Ariston) , تکا (Teka) , ال جی , سامسونگ , دوو , ناسیونال , پاناسونیک , بوتان , بلومبرگ , زانوسی , نف , ناسیونال , پاناسونیک , بوتان , بلومبرگ , زانوسی , نف ,  ) :

*  Ovens  فر

      –  ELECTRIC OVENS  فر برقی

      –  GAS OVENS  فر گازی

      –  INDUCTION  فر با تکنولوژی اینداکشن (القایی)

      –  HALOGEN فر هالوژن  (تابشی)

  *  MICROWAVES  مایکروویو

    

فر به دستگاهی گفته می شود که پخت غذا در محیط بسته و دمای یکنواخت در تمامی قسمتها را امکان پذیر می کند . ساده ترین نوع فرها با گاز کار کرده و می توان دمای بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد را تنظیم کرد و دارای چند طبقه برای استفاده بیهینه از فضا باشد . اما برندهای معروف دنیا به همین قابلییت بسنده نکردند و شروع به ساخت دستگاههای جدید و هوشمند نمودند که از آن جمله می توان با قابلیت های زیر در یک مدل از فرهای ساخت آلمان اشاره کرد :

  – صفحه نمایشگر گرافیکی

  – دکمهای کنترل گر لمسی

  – شیشه دو جداره قابل جداشدن و تمیز کردن

  – ۶۵ برنامه آماده پخت برای انواع گوشت پیتزا و …

  – ۱۲ حالت گرمادهی

  – قابلییت خود تمیزکن خودکار الکترونیکی

  – فیلتر جذب جربی داخلی قابل شستشو

  – بدنه داخلی با لعاب ضد زنگ

  – عایق حرارتی بین محیط داخل و سطح بیرونی استاندارد  A++

  – ماکزمم دمای سطح شیشه کمتر از ۴۵ درجه سانتیگراد

  – ساعت داخلی تایمر و اخطار دیجیتالی

  – قفل خودکار درب ، در دمای بالا

تفاوت :

پس از تولید مایکروویو و همزمان پیشرفت تکنولوژی فر دستگاههای تولید شد که هر دو قابلییت ها را داشتند یعنی هم فر کامل با تمام ویژگی ها و هم مایکروویو که اولین بار شرکت بوش به صورت انبوه تولید نمود و با سیل ورود این محصولات به کشورمان اصلاحات جدیدی برای این دسته از محصولات شکل گرفت  مثل ماکروفر ، ماکروویو ترکیبی که رسمییت نداشته و کارخانه های تولید کننده این دسته از محصولات را همان فر معرفی کردن که قابلییت پخت و یخزدایی از طریق امواج ماکرو به آن اضافه شده است .

و در مجموع با توضیحات بالا و محصولات موجود در بازار و سلیقه فروشندگان برند های مختلف می توان به صورت زیر جمع بندی کرد:

 ماکروویو ، مایکروویو یا ماکرویو :

   دستگاهی که فقط مجهز به گرمکن با اشعه (امواج ماکرو) و المنت تابشی از بالا باشد .

 ماکروفر ، فر ترکیبی :

  دستگاهی که تمام قابلییت یک ماکروویو را دارا می باشد و فقط چند نوع حرارت دهی نیز به آن اضافه شده مثل حرارت سه بعدی ، کانوکشن ، فن و گریل از پشت

 فر برقی :

  دستگاهی کامل برای آشپزی دارای انواع حرارت دهی بستگی به برندش چند طبقه جوجه گردون همگی به کمک برق  اما گرمکن با امواج ماکروویو را ندارد

 فر گازی :

  دستگاهی که با گاز کار می کند در بعض مدلها المنت بالا با جوجه گردون هم در نظر گرفته شده ولی نمی توان از آن همزمان استفاده کرد.

  فر هالوژن :

  دستگاهی که برای پخت غذا از تابش مستقیم و شدید نوری استفاده می کند و پخت غذا از سطح بیرونی شروع می شود

 گاز هالوژن :

  صفحه گاز شیشه ای که با المنت برقی پر قدرت و قابل نتظیم کار می کند .

  تستر :

  دستگاه ارزان قیمت و کاربردی برای پخت پیتزا و مرغ فقط مجهز به المنت  تابشی از بالا و جوجه گردون 

  گاز اینداکشن :

  دستگاه پخت نسل جدید و کم مصرف ولی گرونقیمت که از دستگاههای صنعتی به آشپزخانه راه پیدا کرده و بر اساس تکنولوژی القای مغناطیسی کار می کند به طوری که فقط ظرف مخصوص به خود را گرم می کند به طوری که اگر مثلا کتری در حال جوش را از روی دستگاه اینداکشن بردارید سطح آن کاملا سرد می باشد و بدون ظرف مخصوص خود کار نمی کند ، نکته جالب توجه این محصولات هم در اینه که ماکروویو یک لیوان آب رو در یک دقیقه جوش میاره و اینداکشن می تونه یک کتری آب(شش لیوان) رو در زمان کمتر از دو دقیقه جوش بیاره  امواج ماکرو در صورت نشتی فوق العاده مضر ولی اینداکشن بدونه ضرر .

 سولاردم :

سولاردم هم که اولین بار شرکت ال جی مطرح کرد و مدعی شد که سرعت پخت آن ۴ برابر بیشتر است در واقع پخت غذا با ترکیبی از امواج ماکروویو و حرارت دهی با فن و همچنین گریل تابشی است که باید گفت که مشابه آن در بسیاری از برند های اروپایی هم پیش از آن به چشم می خورد ، اما بر اساس تجربه پخت های این گونه دستگاهها با مزاج ایرانی ها زیاد سازگار نبوده اما با این حال جایگاه خوبی در کشورمان پیدا کرده و سرعت پخت پیتزا و بیسکوییت و عموما در مواد غذایی خشک و کم حجم عالی می باشد . 

 

 


فرق مایکروفر مایکروویو و فر ، فرق مایکروفر و مایکروویو ، فرق مایکروفر و مایکروویو ، بوش ، اینداکشن نف ، الکترولوکس ، آاگ ، آریستون ، پاناسونیک،فر بوش،فر آاگ،فر الکترولوکس،مایکرویو الکترولوکس،مایکروفر الکترولوکس،فر برقی،فر آاگ،مایکروفر آاگ،مایکرویو آاگ،مایکرویو بوش، مایکروفر بوش , لامپ مگنترون , دیود , هایولتاژ , خازن , ظرفیت , سامسونگ , ژاپن , آلمان , چین , امواج , نشتی , تفاوت , فرق , بهترین , تعمیر , هزینه , راهنما , فارسی , کاتالوگ , استاندارد , اروپا , آمریکا , گارانتی , آنتن , اشعه , لامپ , ترانس , تلق , پخت

مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵

۳۳۳۲۷۰۴۹