نکات ایمنی فر گازی

gas oven

 

با توجه به اینکه فر های گازی بخش عمده پخت پز با انجام می شود موارد اجاق هم باید در مورد آن رعایت شود .

تفاوت با اجاق در محفظه آن است که عمل پخت در محیط بسته انجام می شود که این موضوع هم در مصرف صرفه جویی شده و هم حرارت دهی از تمام جهات صورت می پذیرد .

*  در زمان نصب فر از اتصالات استاندارد استفاده کنید ؛

*  بهتر است بجای شیلنگ پلاستیکی از شیلنگ های فلزی استفاده شود .

*  در زمان روشن کردن فر به صورت الکترونیکی اگر به هر دلیلی بعد از ۱۵ ثانیه روشن نشد درب فر را باز گذاشته بعد از چند دقیقه دوباره تلاش کنیید تا فر به صورت انفجاری روشن نشود .

*  اگر در فر را می بندید فر خاموش شده ولی هنوز بوی بیرون می آید شیر اصلی را بسته با تکنسین مربوطه تماس بگیریید .

*  شیر ورودی گاز فر مستقل و در دسترس باشد .

*  قبل از باز کردن در فر ولوم درجه حرارات را در حالت کمترین دما قرار دهید .


مطالب تصادفی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید



۷۷۸۹۲۵۵۹

۰۹۱۲۲۸۵۰۴۴۵